Et komplett varmesenter

Henriksen Peisforum AS er en avdeling av Henriksen Brenselforretning og Varmesenter AS i Fredrikstad. Vi fremstår i dag som et komplett varmesenter med et solid renommé som kompetansesenter og leverandør av produkter med høy kvalitet. Med mer enn 60 års erfaring, er vi en av landets eldste aktører innen salg og montering av ildsteder.

Henriksen Brensel og varmesenter AS.

For mer enn 20 år siden etablerte vi vårt utsalgsted i Oslo, Henriksen Peisforum AS, Brobekkveien 115, 0582 Oslo. I 2007 ble vårt utsalg i Asker åpnet, Henriksen Peisforum Asker AS som ligger i Smedsvingen 6, 1395 Hvalstad.
I alle butikkene har vi ansatte med lang erfaring innen salg og montasje av ildsteder og vi har egne autoriserte montører i alle butikkene slik at vi kan tilby montering hjemme hos deg som kunde.  

 

 
Henriksen Brenselsforretning (Gressvik) har eget ordremottak på parafin, fyringsolje og diesel.

Bestillings telefon: 69 94 95 60
e-post: post@henriksen-brensel.no
 
Vi henvender oss både til privat- og proffkundemarkedet. I lokalmiljøet går vi for å være et kompetansesenter for både hytte- og huseiere, murere, byggmestere og entreprenører. Å være et komplett varmesenter forplikter. I tillegg til gode produkter innen peiser, ved-, olje- og gassovner, er apparatet bak vel så viktig. For oss er det helt avgjørende at du som kunde skal få den hjelpen du trenger og har krav på. Et ildsted er både møbel og varmekilde, og mangfoldet av produkter er stort. I vår rolle som totalleverandør, veileder vi deg frem mot en optimal løsning - tilpasset ditt behov.


Historie

Mye har skjedd siden Erling Henriksen begynte i egen hage med salg av koks, kull og ved. Året var 1947. Med teft for hva etterkrigstiden ville gi av muligheter og nye markeder, ble grunnlaget for dagens familiebedrift lagt

Fra midten av 1950-tallet kom 2. generasjon inn i bedriften med de tre brødrene Torleif, Bjørn og Egil, og i tillegg til salg av brensel begynte man i det små med salg av vedovner og peiser. Etter hvert kom også oljekaminer og kombiovner mer og mer på markedet, men fikk en alvorlig knekk i 1973 i forbindelse med oljekrisa. Selvsagt merket også bedriften dette, men heldigvis hadde man flere bein å stå på. Og det er vel også kjennetegnet på denne virksomhetens evne til å snu seg etter hva markedet har etterspurt i kombinasjon med sikker, nøktern og rasjonell drift.

Bedriften ledes i dag av 3. generasjon Henriksen. Hans Petter Henriksen er daglig leder mens Torleif og Bjørn fortsatt har eierandeler i bedriften.

Noen av våre leverandører

x